Építési hulladék, sitt szállítás konténerben

Azonnal állok rendelkezésére konténeres sitt, szemét, sóder, homok, murva, termőföld, szóródó anyag, építési törmelék, egyéb termelési- és kerti hulladék … stb. szelektált elszállítása céljából! Válasszon igényeinek megfelelő nagyságú nyitott konténert 4-10 m3 méretben!

A bontásból származó nagy mennyiségű törmelék, építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyöleg és építési hulladék ne legyen akadálya a hatékony munkavégzésnek! Akár egyszeri megbízás, akár több alkalommal van konténerre szüksége, jó helyen jár! Amennyiben folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, kérje speciális kedvezményemet! A részletekért hívjon most!

 

Konténer rendelés ITT!

Kattintson a képre a megrendeléshez, árajánlatkéréshez!

Vállalásaim: Vállalkozásom kedvező áron biztosít konténer kihelyezést, amely díja minden esetben tartalmazza az odaszállítást, elszállítást, a hulladéklerakást és a konténer 7 napi bérleti díját is! Az Ön igényeinek megfelelően akár rakodást is biztosítok konténerrendeléséhez! Az hulladékot KIZÁRÓLAG a hulladék típusának megfelelő feldolgozó telepre, lerakóba szállítom. A hulladék/törmelék megfelelő átadásáról igény esetén befogadó nyilatkozatot is tudok biztosítani.

konténer bérlés határidőre

pontosan, gyorsan

Határidő: akár 2-3 órán belül, de maximum 1 nap alatt teljesítem a szükséges nagyságú, megrendelt konténer kiszállítását vagy elhozását. Az árban 7 nap konténerbérlés díja is benne van!

 

Települések, árak: A következő településeken veheti igénybe szolgáltatásomat:

Konténer szállítás :

Vác, Kosd, Rád, Verőce, Kismaros, Vácduka, Vácrátót, Váchartyán, Sződ, Sződliget, Göd, Csörög, Penc

Konténer rendelés ITT!

Rendelje meg most!

Konténer szállítás :

Szokolya, Katalinpuszta, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Rétság, Nőtincs, Alsópetény, Felsőpetény, Nézsa, Váckisújfalu, Kisnémedi, Püspökszilágy

Rakodás? – megoldva!

Van, hogy teherautó nem fér már ott el, ahol a törmelék keletkezik, vagy ahová a termőföldet szeretné szórni. Ilyen esetekre saját, kanalas munkagéppel is állok szolgálatára. Bobcat típusú kisgépemmel elfelejtheti az órákig tartó talicskázás élményét, vagy a segédmunka előre láthatatlan rejtelmeit.

Veszélyes hulladékot sajnos nem áll módomban elszállítani, így kérem ne rendeljen konténert, ha hullámpala, síkpala a szállítmánya.

Cégadatok:

Vállalkozásom minden szükséges engedéllyel rendelkezik, így Önt biztos nem érik kellemetlen meglepetések illegális szemétlerakással, előre láthatatlan költségekkel kapcsolatban.

KÜJ: 101469874
KTJ: 101448205

Közúti Árufuvarozói engedély szám: 13002546
Adószám: 9681226-1-33

Bízza a munkát tapasztalt, legális keretek között, mégis korrekt áron dolgozó vállalkozásra… Hívjon bizalommal, rendelje meg most a szükséges nagyságú konténert!
Kérdésével, árajánlatkéréssel hívjon bizalommal:

 

Konténer rendelés ITT!

Kattintson a képre a megrendeléshez, árajánlatkéréshez!