A konténerbérlés nálam benne van az árban!

Építkezés, lomtalanítás, földmunka, tereprendezés?

Kedvező konténerszállítási díjam mellé 7 napra ingyen kapja meg a megrendelt konténert, hogy legyen idő mindent bepakolni.

Sőt! Az Ön igényeinek megfelelően akár rakodást is biztosítok konténerrendeléséhez! A hulladékot KIZÁRÓLAG a hulladék típusának megfelelő feldolgozó telepre, lerakóba szállítom. A hulladék/törmelék megfelelő átadásáról igény esetén befogadó nyilatkozatot is tudok biztosítani.

Konténer szállítás Vác és környékén

Konténer – Vác

Tevékenység: Vác és vonzáskörzetében azonnal állok rendelkezésére konténeres sitt, szemét, sóder, homok, murva, termőföld, szóródó anyag, építési törmelék, egyéb termelési- és kerti hulladék … stb. szelektált elszállítása céljából! Válasszon igényeinek megfelelő nagyságú nyitott konténert 4-10 m3 méretben!

Konténer rendelés ITT!

Kattintson a képre a megrendeléshez, árajánlatkéréshez!

 

konténer bérlés határidőre

pontosan, gyorsan

Határidő: akár 2-3 órán belül, de maximum 1 nap alatt teljesítem a szükséges nagyságú, megrendelt konténer kiszállítását vagy elhozását.

Települések, árak: A következő településeken veheti igénybe szolgáltatásomat:

 

Konténerszállítás 3500.- /m3 áron

Hívjon most!

Konténer szállítás 3500 Ft  / m3 áron:

Vác, Kosd, Rád, Verőce, Kismaros, Vácduka, Vácrátót, Váchartyán, Sződ, Sződliget, Göd, Csörög, Penc


View larger map


Konténer rendelés ITT!

Kattintson a képre a megrendeléshez, árajánlatkéréshez!

 

 

 

 

 

 

 

Konténerszállítás 4500.- /m3 áron

Hívjon most!

 

Konténer szállítás 4500 Ft  / m3 áron:

Szokolya, Katalinpuszta, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Rétság, Nőtincs, Alsópetény, Felsőpetény, Nézsa, Váckisújfalu, Kisnémedi, Püspökszilágy


View larger map

 

 

 

 

Konténer rendelés ITT!

Kattintson a képre a megrendeléshez, árajánlatkéréshez!

Szolgáltatásomról részletesen:

 

 

 

 

 

Építkezik? Bontási törmeléke keletkezik?

 

 

 

 

 

 

 

 

A bontásból származó nagy mennyiségű törmelék, építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyöleg és építési hulladék ne legyen akadálya a hatékony munkavégzésnek! Akár egyszeri megbízás, akár több alkalommal van konténerre szüksége, jó helyen jár! Amennyiben folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, kérje speciális kedvezményemet! A részletekért hívjon most!

 

 

 

 

 

 

 

 

Építőanyag fuvarozás konténerben. Tudja mennyi előnye van?

 

 

 

 

 

 

 

A homok, sóder, murva vagy föld szállítása konténerben a legkönnyebb. Nincs elszóródás, ki- és berakodása egyszerű, mennyisége könnyen kontrollálható, és a tárolása is megoldott a felhasználás ideje alatt. Miért öntenék le egy itt ott lyukas platóról a ház elé? Tiszta, pontos, praktikus megoldás.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lomtalanítási és vegyes hulladék elvitele – szortírozzon bátran

Háztartás vagy közület? Lomtalanítás, költözés, pince vagy padlás kirámolás? Ahol fontos a gyors, diszkrét szállítás, ott is a konténeres megoldásokat ajánlom elsősorban. Csak jelezze ha megtelt és fordulok még egyet.

A kerti szemét, zöldhulladék többé nem csúfítja a kertet

Lombhullásnál, metszésnél is rendeljen konténert a felesleges zöld hulladék elszállítására, legyen szó nagyobb gyümölcsösről, az elhanyagolt telek gazolásáról, vagy az otthoni kert szépészeti beavatkozásáról.

 

Rakodás? – megoldva!

Van, hogy teherautó nem fér már ott el, ahol a törmelék keletkezik, vagy ahová a termőföldet szeretné szórni. Ilyen esetekre saját, kanalas munkagéppel is állok szolgálatára. Bobcat típusú kisgépemmel elfelejtheti az órákig tartó talicskázás élményét, vagy a segédmunka előre láthatatlan rejtelmeit.


Veszélyes hulladékot sajnos nem áll módomban elszállítani, így kérem ne rendeljen konténert, ha autógumi, akkumulátor, hullámpala, síkpala, elektronikai hulladék a szállítmánya.


Cégadatok:

Vállalkozásom minden szükséges engedéllyel rendelkezik, így Önt biztos nem érik kellemetlen meglepetések illegális szemétlerakással, előre láthatatlan költségekkel kapcsolatban.KÜJ: 102088139
KTJ: 101742837
Közúti Árufuvarozói engedély szám: 13002546
Adószám: 9681226-1-33

Bízza a munkát tapasztalt, legális keretek között, mégis korrekt áron dolgozó vállalkozásra… Hívjon bizalommal, rendelje meg most a szükséges nagyságú konténert!
Kérdésével, árajánlatkéréssel ITT ÍRJON NEKEM!

 

Konténer rendelés ITT!

Kattintson a képre a megrendeléshez, árajánlatkéréshez!

 

 

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.